Tuesday, June 26, 2007

Juni, skolan slut..

Och jag längtar efter den! Helt otroligt men sant.
Vi har en rätt så fin sammanhållning i klassen och vi är nästan som en liten familj, en familj där varje medlem har sina privata liv = sina liv.
Jag har kommit fram till att jag ska ge järnet i åttan. Anstränga mig och försöka få bra betyg som en bra grund till nian.
Just nu har jag inte så mycket i livet än skolan, nu efter allt som hänt. Efter min lite halv jobbiga period med ganska mycket humör svängar, ja mitt humör har verkligen varit på äventyr de senaste månederna. Bland kompisar och allmänt folk har jag nog varit normal ( gladare än normal) men under ytan, längst där inne har jag nog inte mått så bra. Det har gått i färgerna grått och svart. Och sen när något händer, vad som hälst. Det kanske är en uppsats som försvinner, en död fågelunge eller en fin låt. Vilken lite skit sak som helst, då kommer det. Då förstår jag egentligen nog behöver gråta lite. Inte för något speciellt bara gråta lite. Alla behöver gråta lite ibland vara sig man är ledsen eller glad. Det är en mänsklig rättighet.
Aja, nu är nu, då är då. Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde för ett litet tag sen. Denna dag har faktiskt varit riktigt supper bra! Det började med att jag hoppade upp ur min säng och satte mig framför datan på flera veckor. Jag hade dock inte någon morgon aptit, det måste jag jobba på till skolstarten.
Vid 12 tiden ringde My & Alice! De var på väg till stallet och förberedde en massa hälsningar till chaten med Mando Diao. Ja, juste. Jag försökte faktiskt chata med Björn och Mats på GP men det gick åt skogen. Jag satt och skicka hur många medelande som helst men fick no svar.
Det var lite synd.
Just NU lyssnar jag på You Take My Breath Away - The Knife och innan dess var det Tiger Lou och Mando Diao.
Top 10:
when you wasn´t famous - The Streets
you take my breath away - The Knife
new slang - The Shins
no pun intended - The Hives
funny little frog - Belle & Sebastian
spooky - Dusty Springfield
old yellow bricks - Arctic Monkeys
let´s kill ourselves a son - Timo Räisänen
come to me - Koop
one more full length record - Billie The Vision And The Dancers

1 comment:

olle said...

Ja gud ja.




Jag gillar verkligen the shins nu... Haha, Alva, jag visade Linn B&S i vintras/våras o nu tkr hon om dom:).. kanske jag har sagt.

pussel