Sunday, June 24, 2007

liksomojdå - ALICE BLOGGAAAR!

Jag kan ju bara erkänna för mig själv -och er- att jag INTE kommer att blogga mycket under sommaren. Men jaja. Vi får stå ut.

Tänkte bara berätta lite kort om min dröm jag hade, när jag hade stoppat sju sorters blommor under huvudkudden, alltså då jag skulle drömma om min framtida make.
Alltså, det var väl egentligen ingen dröm, för det enda jag minns var typ en bild av en "scen".
Bilden/scenen föreställde en manlig neger (oj jisses, nu låter jag som värsta rassen, men jag menar absolut inget dumt med "neger") med röda shorts som var på väg ner för backen till Röröhamnen. Resten av drömmen gick ut på att tänka "okej, nu får jag inte tänka på nån värre person, håll tankarna i styr, Alice, detta duger". Alltså var jag väldigt rädd att min "blivande make" skulle bli någon "värre" än negermannen i backen.
Så nu får vi väl se om jag gifter mig med en svart man med röda shorts.

Jag menar Absolut INGET förnedrande med att skriva "neger", själv tycker jag att det låter jättefint. Det låter bättre än "färgad" eller "mörk" eller "svart" iallafall. Sydafrikan kanske jag ska säga.

Glaaad fortsättning på sommaren!!!

1 comment:

Anonymous said...

Vad mysigt. Regnade det hos dig/er oxå? hos mig regnade de nästan utan uppehåll så jag glömde att plocka blommorna:/... synd.