Tuesday, March 20, 2007

Alice&Alva


Idaag har vi varit på stan med Oliviaa! Inte så länge eftersom att Olivia skulle vara hemma lite tidigt, efter att hon hade gått tappade vi lusten och gick och tröståt glass på Frank´s (Alice försökte äta glassen med sugrör, men det slutade ideligen med att hon satte i halsen och gav konstiga ljud ifrån sig)... Sedan gick vi hem till Alice, och pratade pom allt melan himmel och jord. När vi kom hem lämnade vi väskorna och tog en runda till.


Dagens Roligaste var när...


Vi och olivia satt i Alice kök och Alva vägde på en stol. Det skulle hon inte ha gjort, för helt plötsligt (jag och O satt mitt emot) så fick hon ett konstigt uttryck i ansiktet ( :o-) och försvann under bordet med ett brak... Nu har Alva väldigt ont i rumpan...

OCH när vi trillade på gatan för att allt var så roligt och vi var så kissnödiga, det var också roligt... Undrar var folk trodde om oss, det kom i alla fall en kvinna i 50årsåldern som kollade skeptiskt och tog en liten omväg runt oss.


Nu ska vi försöka lägga in några roliga bilder...
Hurraaa! Det funka! :D Detta är en snyggsnygg bild som Alice tog när hon var hemma hos Olivia, samma dag som vi sprängde bomber och åt kinamat...


Detta är en ganska färsk bild på Alva när hon poosar.... Oh, så seriöst. Och så snyggt. Denna bilden knäpptes någon kväll innan, när Alva var hos Olivia! :)

övrigt...God Natt!

No comments: