Tuesday, March 13, 2007

Kompisar & Skum Gubbe, haha, skumgubbe...

Tyvärr går det inte att visa den efterlängtade bilden av resultatet av Alice klippning... Eftersom att Alice otroligt storda dator vill jävlas med oss.
Resultatet blev rätt snyggt ändå... funderar på att klippa det lite kortare...

Idag var vi på stan, eller mesta delen var vi faktiskt på Frank´s, ett halvmysigt cafe som vi brukar sitta o fika i, man får mycket att prata om där... passa er för undervåningen, den luktar skumt...

...Vi köpte varsin pajbit och delade på en stor latte med gott skum, rekomenderar mörkrosten för kaffeälskarna, mellenrost för mesar.

När vi suttit där drygt en timma tystnade Alice av att hon märkte att en SKUM GUBBE med konstiga hörlurar och en dounut i handen stod och pratade med henne bakom Alvas rygg.
Det lät som att han sa ungefär: ... flicka ... shablahabla...pengaar... shablahabla.. mocka... macka.... och så en massa mer otydligt shabel och sludder... Det var extra svårt att höra vad han sa, eftersom att han var turk eller nåt och pratade mycken konstigt svensk.
När Alice frågade Alva "Har du med dig spanskaglosorna?" för att få den skumma gubben att sluta prata trodde Alva att Alice frågade om Alva hade med sig spanskalexikonet, så att vi skulle kunna tyda vad gubben sa... när man tänker på det så är det j*vligt komiskt, iaf för oss.
Sedan, när vi kommit ut från caféet och kollat Alvas busstider på hållplatsen så märkte vi att den skumma gubben stod och kollade på oss några meter ifrån och log ett läskigt leende. usch.

Igår gick Alva, Olivia, Irma och Axel hem till Alice, Alice med såklart. Vi lade oss på en och en halv filt (trångt) på gräsmattan i Alice trädgård och tog emot första soliga och varma vårdagen (som egentligen inte var jättevarm) genom att ligga där och asgarva och sparka boll. Och akta blommorna. Och verandafönstrerna.
Axel tog några flummiga kort med sin mobil och Irma var nära att skjuta ner bollen i dammen. Synd att hon missade. Sonja (Alice lillasyster) var nära på att skjuta ut den på motorvägen. Tur att hon missade.
Enda gången jag (alice) fick filten för mig själv var när alla fick hälsa på daggmasken som Irma hittade, till allas stora förfäran.

Gårdagens Kommentar: "Jag har stoppat in huvudet i ett kontaktuttag" och "hasch"

Dagens: "asgott skumm..."

Tolka oss inte som knarkare, utan bara halvflummiga små noobar :P

3 comments:

olle said...

HAHAHAHAHahahahhHAAaha.... Minst fyra "garv" åt detta inlägg >.< xD.... Speciellt skumgubben och erat lexikon. Förresten, Sonja sköt ju ut bollen sen! har do glömte?
Pussi på er //OlleBolle *.*

god_knows said...

Men asså OlleBolle dåh, den bollen kom ju bara på vägen breviid :o)
Annars skulle Sonja vara kind of pannkaka nu... /// Alice da noobish

olle said...

Haha ;P